Page 30 - csong25
P. 30

MAGAS MINŐSÉG ÉS HAGYOMÁNY               főtt-felezett császárt, valamint 8 féle szalonnát állítunk elő. Kiváló
                     A jó magyar ételek titka nemcsak a kreativitásban rejlik, hanem a   minőségű késztermékeinket, a felvágottakat, sonkákat modern sze-
                     kiváló magyar alapanyagokban is! A Gulyás János és Társa Kft. ezt   letelő és vákuum, valamint védőgázos csomagoló soron készítjük a
                     biztosítja több mint 25 éve, a minőségi, prémium minőségű húsok   kereskedelmi partnereink számára. Portfóliónk fontos elemei a régi

                     és hústermékek készítésével. A mi fi lozófiánk nem bonyolult: Hiszünk   receptúrák alapján előállított magyar ízek, a hagyományos magyar
                     a jó minőségű ételekben, élelmiszerekben és alapanyagokban, a   folklór termékek.
                     jó húsokban!
                                                              SZÉLES KÖRBEN A PIACON
                     TÖBB ÉVTIZEDES TAPASZTALAT               Sikeresen működik webáruházunk, amivel a lakossági fogyasztóinkat
                     Fő feladatunk a piac kiszolgálása, a vevőkör megelégedettség felmé-  látjuk el friss húsárukkal, egész vagy darabolt, illetve pácolt formák-
                     rése, megtartása, a termékskála bővítése, állandó fejlesztés, gépesítés.   ban, de szállítunk bőrös félsertéseket is, amelyek további bontást
                     Igényükre a magyar ízek, a hagyományos magyar folklór termékek   igényelnek. Megelégedett partnereink között széles körben szere-
                     megőrzése régi receptúrák szerint.       pelnek komplex intézmények az állami szektorból, és egyre több
                                                              kiskereskedelmi egységben is megjelenünk hamisítatlan, minőségi
                     CSALÁDI VÁLLALKOZÁSBÓL HAGYOMÁNYŐRZÉS    magyar húsainkkal, hústermékeinkkel.
                     A főépület, a szélmalom 1886-ban épült meg. Ezen falak közt és ki-
                     bővítve helyezkedik el a húsüzem. 1993-ban kezdte meg innováci-
                     ós fejlesztését mint vágóhíd és húsüzem. Jelenleg ISO 22000:2005
                     HACCP rendszer tanúsítvány mellett gyártjuk termékeinket. Kulináris
                     termékek gyártása manufaktúra szerint. A magyar tulajdonú vállalat,
                     amely ma az egyik legmeghatározóbb húsipari szereplő a piacon.
                     Saját vágóhíddal és saját csomagolóüzemmel rendelkezünk. Az
                     elmúlt években 10.500 db sertést vágtunk le és dolgoztunk fel, át-
                     lagosan naponta a vágóhíd 100 sertés feldolgozását végzi, de ez a
                     szám folyamatosan emelkedik. Elkötelezettek vagyunk a minőségi
                     termékek készítése mellett, a legmodernebb technikai eszközök mel-
                     lett folyamatosan fejlesztjük üzemünket. Jövőbeli terveink között
                     szerepel a mai kornak megfelelő termékek előállításának fejlesztése,
                     természetesen a házias ízek megőrzésével.

                     25 FÉLE SAJÁT TERMÉK
                     Jelenleg 17 féle különböző füstölt kolbászt, többféle sonkát, csül-
                     köt, tarját, májast, szalámit és pecsenyekészítményeket, füstölt-




                     Gulyás János és Társa Kft. • Felgyői Vágóhíd és Húsüzem
                     6645 Felgyő, II. Kerület 80. • E-mail: gulyas@felgyoivagohid.hu • Tel.: +36-63/483-248
   25   26   27   28   29   30   31   32   33   34   35